De Pacific is zonder meer een klasseschip voor een grote groep, meerdere echtparen of 2 families. Het vlaggenschip van de vloot, waarvoor een vaarbewijs nodig is.

Technische gegevens

Personen : 10
Lengte : 15,8 meter
Breedte : 4,60 meter
Doorvaarhoogte : 3,80 - 4,50 meter
Diepgang : 1,30 meter
Motor : 160 pk / 118 kW

  • Jacht Pacific huren
  • Verhuur jacht: Pacific
  • Verhuur jacht: Pacific

Pacific

Alle specificaties, prijzen en voorzieningen

De Pacific biedt als grootste schip in onze vloot ruim plaats aan 10 personen. Er zijn 5 slaapkamers, waarvan 4 met een dubbelbed en 1 met een stapelbed. In het voorschip bevindt zich tevens een ruime douche-toiletruimte. In het achterschip is eveneens een ruime douche en een apart toilet, samen met de 3 slaapkamers (dubbelbed) en grote extra kast op de gang.

In de salon bevinden zich 2 zithoeken schuin tegenover elkaar. De keuken is 2 stappen naar beneden aan stuurboordzijde. Het schip heeft dubbelglas en een centrale verwarming, die ook voor warm water aan boord zorgt. Verder heeft u de beschikking over 220 volt voor een koffiezetapparaat, satelliettelevisie en radio/CD-speler. Via de landstroom installatie kan alles weer worden opgeladen. Er zijn 2 grote koelkasten aan boord, zodat een lekker koel gegarandeerd is.

Het enorme achterdek - waar ook de stuurstand is - biedt alle opvarenden ruim plaats, al of niet onder de cabriokap en zomertent. Het schip heeft hydraulische boeg- en hekschroef, die er voor zorgen dat het schip goed onder controle is te houden. Het navigatiesysteem helpt u de juiste koers te houden.

Verhuurschema: De Pacific is te huren van vrijdag tot donderdag, waarbij u op de donderdag voor vertrek vanaf 18.00 uur aan boord kunt en op vrijdag vanaf 9.00 uur de haven mag verlaten. De volgende donderdag moet u voor 13.00 uur weer terug zijn.

Benieuwd naar de prijs en beschikbaar? Selecteer onderstaand de door u gewenste periode.

Beschikbaarheid en prijzen

terug naar kalenders

Periode van t/m Boek nu!

Bezig met versturen..

Fotogallery interieur

Benieuwd naar het in- of exterieur van de Pacific? Klik snel op één van de foto’s voor een kijkje!

Verhuurders van vaarplezier