De Wolvenjacht 1 (en 3) is een 6-persoons schip met drie gelijkwaardige 2-persoons slaapkamers. Door de enorme breedte is er veel plaats aan boord en onder voorwaarde is het schip ook op het IJsselmeer toegelaten.

Technische gegevens

Personen : 6
Lengte : 11 meter
Breedte : 3,90 meter
Doorvaarhoogte : 2,80 meter
Diepgang : 1,10 meter
Motor : 120 pk / 91 kW

  • Jacht Wolvenjacht 1 huren
  • Verhuur jacht: Wolvenjacht 1
  • Verhuur jacht: Wolvenjacht 1

Wolvenjacht 1

Alle specificaties, prijzen en voorzieningen

Het schip heeft een klassieke indeling met een vaste dinette tegenover de keuken en in de salon een zithoek. In de achterkajuit is een douche aan stuurboord en daar tegenover het toilet. Helemaal achterin het schip vindt u 2 slaapkamers met kastruimte. De 3de slaapkamer is in de punt van het schip.

De besturing vanaf het achterdek geeft een prima overzicht over het schip en de sterke boegschroef helpt om het schip goed te kunnen varen. Op het achterdek vindt u stoelen en een tafel om heerlijk te kunnen genieten van een hapje en drankje.

Dankzij de walstroominstallatie kunt u de accu's opladen en indien er geen walstroom is beschikt de Wolvenjacht 1 over een kleine omvormer (150 Watt). De Wolvenjacht 1 mag onder voorwaarden over het IJsselmeer varen. De cabriokap en het windscherm zijn redelijk eenvoudig af te bouwen tot 2,80 meter doorvaarthoogte zodat veel routes te varen zijn.

Verhuurschema: De Wolvenjacht 1 is te huren van zaterdag tot vrijdag, waarbij u op de vrijdag voor vertrek vanaf 18.00 uur aan boord kunt en op zaterdag vanaf 9.00 uur de haven mag verlaten. De volgende vrijdag moet u voor 13.00 uur weer terug zijn.

Benieuwd naar de prijs en beschikbaarheid? Selecteer onderstaand de door u gewenste periode.

Beschikbaarheid en prijzen

terug naar kalenders

Periode van t/m Boek nu!

Bezig met versturen..

Fotogallery interieur

Benieuwd naar het in- of exterieur van de Wolvenjacht 1? Klik snel op één van de foto’s voor een kijkje!

Verhuurders van vaarplezier