De Wolvenjacht 10 is een traditioneel schip met 8 vaste slaapplaatsen. Het schip heeft 2 toiletten en douches en een groot achterdek waarop iedereen heerlijk kan zitten. Ideaal voor een lange tocht, bijvoorbeeld over het IJsselmeer.

Technische gegevens

Personen : 8
Lengte : 13,6 meter
Breedte : 4,10 meter
Doorvaarhoogte : 3,60 - 4,50 meter
Diepgang : 1,20 meter
Motor : 129 pk / 96 kW

  • Jacht Wolvenjacht 10 huren
  • Verhuur jacht: Wolvenjacht 10
  • Verhuur jacht: Wolvenjacht 10

Wolvenjacht 10

Alle specificaties, prijzen en voorzieningen

De Wolvenjacht 10 heeft 4 slaapkamers, voor 8 personen en is al jaren het meest populaire schip in onze vloot. Die populariteit is mede te danken aan de goede indeling, met grote gezellige living in het midden van het schip, waar zithoek en keuken een geheel vormen.

Er zijn 3 slaapkamers met een dubbelbed en 1 slaapkamer met 2 bedden boven elkaar. Verder zijn er 2 ruime douche-toiletten; één in het voorschip en één in het achterschip. Verder heeft de Wolvenjacht 10 een groot achterdek waar alle meevarenden een stoel hebben en heerlijk onder de cabriokap en zomertent kunnen zitten.

Het schip wordt vanaf het achterdek bestuurd met een sterke hydraulische boegschroef als hulp. Het schip heeft bovendien een 1200 Watt omvormer voor het koffiezetapparaat en de digitale televisie. Een landstroom aansluiting is voor het opladen van de accu’s. De Wolvenjacht 10 is geschikt voor alle vaarroutes behalve de turfroute (te hoog).

Verhuurschema: De Wolvenjacht 10 is te huren van vrijdag tot donderdag, waarbij u op de donderdag voor vertrek vanaf 18.00 uur aan boord kunt en op vrijdag vanaf 9.00 uur de haven mag verlaten. De volgende donderdag moet u voor 13.00 uur weer terug zijn.

Benieuwd naar de prijs en beschikbaarheid? Selecteer onderstaand de gewenste periode.

Beschikbaarheid en prijzen

terug naar kalenders

Periode van t/m Boek nu!

Bezig met versturen..

Fotogallery interieur

Benieuwd naar het in- of exterieur van de Wolvenjacht 10? Klik snel op één van de foto’s voor een kijkje!

Verhuurders van vaarplezier