De Wolvenjacht 14 is speciaal gebouwd voor vier personen. De levensruimte bevindt zich in het midden van het schip en zowel voor- als achterin bevindt zich een slaapkamer met dubbelbed en een eigen douche/toilet. Bij uitstek geschikt voor twee echtparen.

Technische gegevens

Personen : 4
Lengte : 11,2 meter
Breedte : 3,80 meter
Doorvaarhoogte : 2,80 - 4,30 meter
Diepgang : 1,10 meter
Motor : 120 pk / 91 kW

  • Jacht Wolvenjacht 14 huren
  • Verhuur jacht: Wolvenjacht 14
  • Verhuur jacht: Wolvenjacht 14

Wolvenjacht 14

Alle specificaties, prijzen en voorzieningen

De Wolvenjacht 14 heeft in het voorschip direct naast de slaapkamer een natte ruimte met douche, toilet en wastafel. In de achterkajuit zijn de douche en het toilet in gescheiden ruimtes. Het schip heeft veel kastruimte. Het leefgedeelte met de keuken bevindt zich in het midden van het schip, hier is een ruime dinette om aan te eten of lekker te zitten. Het achterdek - vanwaar je het schip bestuurt - is lekker groot en 4 mensen hebben er ruim plaats. Een tafel en 4 stoelen zorgen ervoor dat je ook hier kunt genieten van een hapje en een drankje. Dankzij de cabriokap en zomertent kun je kiezen of je heerlijk in of uit de zon wilt zitten. Er is aan boord een omvormer met 1200 Watt vermogen voor koffiezetapparaat, satelliet-televisie en een audio set. De Wolvenjacht 14 is voor het IJsselmeer toegelaten.

Verhuurschema: De Wolvenjacht 14 is te huren van vrijdag tot donderdag, waarbij u op de donderdag voor vertrek vanaf 18.00 uur aan boord kunt en op vrijdag vanaf 9.00 uur de haven mag verlaten. De volgende donderdag moet u voor 13.00 uur weer terug zijn.

Benieuwd naar de prijs en beschikbaarheid? Selecteert onderstaand de gewenste periode.

Beschikbaarheid en prijzen

terug naar kalenders

Periode van t/m Boek nu!

Bezig met versturen..

Fotogallery interieur

Benieuwd naar het in- of exterieur van de Wolvenjacht 14? Klik snel op één van de foto’s voor een kijkje!

Verhuurders van vaarplezier