Een zeer comfortabel en luxe schip. Aan boord treft u alle benodigdheden aan om lekker ontspannen te genieten van een zorgeloze vakantie. Uitermate geschikt om in alle rust het IJsselmeer of de randmeren te verkennen.

Technische gegevens

Personen : 6+2
Lengte : 13,6 meter
Breedte : 4,10 meter
Doorvaarhoogte : 2,80 - 4,50 meter
Diepgang : 1,25 meter
Motor : 130pk / 98 kW

  • Jacht Wolvenjacht 2 huren
  • Verhuur jacht: Wolvenjacht 2
  • Verhuur jacht: Wolvenjacht 2

Wolvenjacht 2

Alle specificaties, prijzen en voorzieningen

De Wolvenjacht 2 is om te zien de mooiste boot uit onze vloot. Dit schip voor 6 tot 8 personen heeft 3 slaapkamers, met allen een dubbelbed. Ook is het mogelijk om de dinette om te bouwen tot een 2 persoons slaapplaats. Het schip heeft 2 toiletten en een gescheiden douche.

De bijzonder ruime salon biedt plaats aan alle opvarenden, daarnaast is er een dinette tegenover de keuken. Op het achterdoek vind u stoelen en een tafel. U dient er rekening mee te houden dat het windscherm niet klapbaar is, waardoor de doorvaarthoogte beperkt is tot 3,60 meter. Het schip beschikt over een landstroom aansluiting om de accu's op te laden en een kleine omvormer (150 Watt) voor als er geen landstroom is.

De Wolvenjacht 2 wordt bestuurd vanaf het achterdek en heeft een sterke hydraulische boegschroef voor havenmanoeuvres. De Wolvenjacht 2 is voor het IJsselmeer toegelaten en biedt daarmee veelzijdige mogelijkheden qua routes. 

Verhuurschema: De Wolvenjacht 2 is te huren van zaterdag tot vrijdag, waarbij u op de vrijdag voor vertrek vanaf 18.00 uur aan boord kunt en op zaterdag vanaf 9.00 uur de haven mag verlaten. De volgende vrijdag moet u voor 13.00 uur weer terug zijn.

Benieuwd naar de prijs en beschikbaarheid? Selecteert dan uw gewenste periode hieronder.

Beschikbaarheid en prijzen

terug naar kalenders

Periode van t/m Boek nu!

Bezig met versturen..

Fotogallery interieur

Benieuwd naar het in- of exterieur van de Wolvenjacht 2? Klik snel op één van de foto’s voor een kijkje!

Verhuurders van vaarplezier