Een schip speciaal voor 4 personen gebouwd. De levensruimte in het midden van het schip en slapen voor en achter in het schip. Een groot achterdek met stuurstand staat garant voor optimaal vaarplezier.

Technische gegevens

Personen : 4
Lengte : 10,6 meter
Breedte : 3,70 meter
Doorvaarhoogte : 2,70 - 4,20 meter
Diepgang : 1,05 meter
Motor : 80 pk / 58 kW

  • Jacht Wolvenjacht 4 huren
  • Verhuur jacht: Wolvenjacht 4
  • Verhuur jacht: Wolvenjacht 4

Wolvenjacht 4

Alle specificaties, prijzen en voorzieningen

De Wolvenjacht 4 biedt met 2 ruime slaapkamers - voorzien van dubbelbed - comforabel plaats aan vier personen. Ideaal om bijvoorbeeld met twee stellen op vakantie te gaan. In de achterkajuit bevindt zich aan stuurboordzijde een douche met grote wastafel en aan de andere kant het toilet met een klein wastafeltje.

De ruime gezellige salon heeft een zithoek met grote tafel waar prima aan gegeten kan worden. De keuken is 2 stapjes lager naast de voorste slaapkamer. De stuurstand bevindt zich op het ruime achterdek waar ook plaats is voor de 4 stoelen en een buitentafel. Men zit hier heerlijk onder de cabriokap en zomertent, maar deze zijn eenvoudig te verwijderen als men in de zon wil zitten.

Het schip heeft om het manoevreren te vereenvoudigen een sterke boeg- en hekschroef. Door het aanwezige navigatiesysteem raakt u nooit de weg kwijt. De 220 volt omvormer (1200 Watt) zorgt voor het koffiezetapparaat, de digitenne televisie en DVD en een radio/CD-speler.

Verhuurschema: De Wolvenjacht 4 is te huren van vrijdag tot donderdag, waarbij u op de donderdag voor vertrek vanaf 18.00 uur aan boord kunt en op vrijdag vanaf 9.00 uur de haven mag verlaten. De volgende donderdag moet u voor 13.00 uur weer terug zijn.

Benieuwd naar de prijs en beschikbaarheid? Selecteer hieronder de gewenste periode.

Beschikbaarheid en prijzen

terug naar kalenders

Periode van t/m Boek nu!

Bezig met versturen..

Fotogallery interieur

Benieuwd naar het in- of exterieur van de Wolvenjacht 4? Klik snel op één van de foto’s voor een kijkje!

Verhuurders van vaarplezier