De Wolvenjacht 7 is een uniek charterschip dat plaats biedt aan tien personen. Dankzij de tien vaste slaapplaatsen, verdeeld over vijf aparte slaapkamers, biedt dit jacht veel ruimte en comfort en is het bovendien van alle moderne gemakken voorzien.

Technische gegevens

Personen : 10
Lengte : 14,95 meter
Breedte : 4,60 meter
Doorvaarhoogte : 3,80 - 4,50 meter
Diepgang : 1,30 meter
Motor : 160 pk / 118 kW

  • Jacht Wolvenjacht 7 huren
  • Verhuur jacht: Wolvenjacht 7
  • Verhuur jacht: Wolvenjacht 7

Wolvenjacht 7

Alle specificaties, prijzen en voorzieningen

De Wolvenjacht 7 is één van onze grootste jachten waarvoor geen vaarbewijs nodig is. Dit schip biedt ruim plaats aan 10 personen. Er zijn 5 slaapkamers, waarvan 4 met een dubbelbed en 1 met een stapelbed. In het voorschip bevindt zich tevens een ruime douche-toiletruimte. In het achterschip is ook een ruime douche en een apart toilet, samen met de 3 slaapkamers ( dubbelbed) en grote extra kast op de gang.

In de salon bevinden zich 2 zithoeken schuin tegenover elkaar. De keuken is 2 stappen naar beneden aan stuurboordzijde.

Het schip heeft dubbelglas en centrale verwarming, die ook voor warm water aan boord zorgt. Verder is er 220 volt aan boord voor koffiezetapparaat, satelliettelevisie en radio/CD-speler. Via de landstroom installatie kunnen de accu's weer worden opgeladen.

Er zijn 2 grote koelkasten aan boord, zodat een koel drankje gegarandeerd is. Het enorme achterdek waar ook de stuurstand is biedt alle opvarenden ruim plaats, al of niet onder de cabriokap en zomertent.

De Wolvenjacht 7 is zonder meer een klasseschip voor een grote groep, meerdere echtparen of 2 families.

Verhuurschema: De Wolvenjacht 7 is te huren van zaterdag tot vrijdag, waarbij u op de vrijdag voor vertrek vanaf 18.00 uur aan boord kunt en op zaterdag vanaf 9.00 uur de haven mag verlaten. De volgende vrijdag moet u voor 13.00 uur weer terug zijn.

Benieuwd naar de prijs en beschikbaar? Selecteer de gewenste periode hieronder.

Beschikbaarheid en prijzen

terug naar kalenders

Periode van t/m Boek nu!

Bezig met versturen..

Fotogallery interieur

Benieuwd naar het in- of exterieur van de Wolvenjacht 7? Klik snel op één van de foto’s voor een kijkje!

Verhuurders van vaarplezier