De Wolvenjacht 9 laat zich heel gemakkelijk varen en vanaf het achterdek heeft u een prima overzicht over het schip. Dankzij z'n ‘open’-indeling is het één van de gezelligste schepen om binnen te zitten. Met zes vaste slaapplaatsen en twee in te richten plaatsen biedt het schip de ruimte aan 8 personen.

Technische gegevens

Personen : 6+2
Lengte : 12,5 meter
Breedte : 3,80 meter
Doorvaarhoogte :2,80 - 4,30 meter
Diepgang : 1,20 meter
Motor : 122 pk / 91 kW

  • Jacht Wolvenjacht 9 huren
  • Verhuur jacht: Wolvenjacht 9
  • Verhuur jacht: Wolvenjacht 9

Wolvenjacht 9

Alle specificaties, prijzen en voorzieningen

De Wolvenjacht 9 is een schip voor 6 – 8 personen. Er zijn 3 slaapkamers, waarvan 2 met een dubbelbed en 1 met twee bedden boven elkaar. De dinette tegenover de keuken is om te bouwen tot een 2 persoons slaapplaats.

De Valkkruiser is een schip met mooie klassieke lijnen, waar veel plaats op is en die een gezellig interieur heeft. Door de ruime slaapplaatsen en het grote achterdek is het een zeer geliefd schip. Er zijn 2 toiletten en 1 douche aan boord.

De Wolvenjacht 9 is ook voor het IJsselmeer toegelaten, maar door zijn rompvorm niet erg stabiel. Het is dan ook enkel aan te raden om met rustig weer het IJsselmeer op te gaan. Groot voordeel is dat de hydraulische boegschroef veel kracht heeft en u helpt bij moeilijke havenmanoevres. Het schip heeft een landstroom aansluiting, waardoor alle accu’s worden opgeladen en een kleine omvormer ( 150 Watt) voor als er geen landstroom is. Het schip is tevens voorzien van een radio/CD-speler, koelkast en verwarming.

Verhuurschema: De Wolvenjacht 9 is te huren van zaterdag tot vrijdag, waarbij u op de vrijdag voor vertrek vanaf 18.00 uur aan boord kunt en op zaterdag vanaf 9.00 uur de haven mag verlaten. De volgende vrijdag moet u voor 13.00 uur weer terug zijn.

Benieuwd naar de prijs en beschikbaar? Selecteer onderstaand de gewenste periode.

Beschikbaarheid en prijzen

terug naar kalenders

Periode van t/m Boek nu!

Bezig met versturen..

Fotogallery interieur

Benieuwd naar het in- of exterieur van de Wolvenjacht 9? Klik snel op één van de foto’s voor een kijkje!

Verhuurders van vaarplezier