Veelgestelde vragen Antwoorden op maat

Hoe werkt het huren van een boot? Krijg ik uitleg over het gehuurde jacht? En wat is er allemaal aan boord te vinden? Als u interesse in het huren van een van onze jachten heeft, rijzen er ongetwijfeld vragen als deze. De antwoorden op de vragen die ons het meest gesteld worden, vindt u hier alvast. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Algemeen (6)

Waar moet ik rekening mee houden?

Hoe werkt het huren van een boot? Krijg ik uitleg over het gehuurde jacht? En wat is er allemaal aan boord te vinden? Antwoord op veelgestelde vragen en praktische tips vind u hier. Mocht uw vraag er niet bij staan neemt u dan gerust contact met ons op.

Hoe kan ik boeken?

Als u uw keuze heeft gemaakt voor een jacht dan kunt u de beschikbaarheid controleren en vervolgens via de website het schip boeken. Vervolgens ontvangt u van ons een HISWA-huurovereenkomst welke wij graag ondertekend retour wensen te ontvangen. Als u de overeenkomst retour heeft gestuurd en een aanbetaling hebt gedaan is uw boeking definitief. Drie weken voor het vertrek dient u de tweede termijn van de huursom te voldoen.

Wat is er allemaal aan boord?

Naast de voorzieningen die per schip verschillen - en zijn aangegeven op de pagina van elk jacht - is er altijd een ruime inventaris aan boord die is afgestemd op het aantal personen. Aan boord van elk schip vindt u:
bierglazen, wijn/sherryglazen, limonadeglazen, borrelglazen, theeglazen, kop en schotels, platte borden, diepe borden, boterhambordjes, bestek, dessert schaaltjes, groente schalen, theepot, warmhoud lichtje, theezeefje, roomstelletje, thermoskan/filter, kookpannen, koekenpan, vleespan, onderzetters, fluitketel, botervloot, vruchtenpers, sauskom, vergiet, dienblad, broodplank, broodmes, garde, kaasschaaf, aardappelmesje, opscheplepels, soeplepel, juslepel, vleesvork, houten lepels, fles/blikopener, kurkentrekker, voorraadbussen, handstofzuiger, hoofdkussens + slopen, emmer met raamtrekker, spons, zeem, dweil en een afvalbak.

Moet ik beddengoed meenemen?

Aan boord van elk jacht zijn kussens en slopen samen met een bedovertrek over het matras aanwezig. Dekens, dekbedovertrek en/of slaap dient u zelf mee te nemen. Wilt u dit - na overleg - door ons laten verzorgen dan betaalt u € 12,- per persoon.

Moet ik borg betalen?

Ja, u dient 750 euro borg in contacten te betalen bij aankomst (wij hebben geen pin). Wij vragen u tevens om een kopie van uw paspoort of rijbewijs. Als u terugkomt krijgt u - indien er geen schade is - de borg uiteraard weer van ons terug.

Krijg ik een vaartraining?

Voordat u de haven verlaat krijgt u van ons een korte instructie en maken we een proefvaart. Bent u er echter niet zeker van dat u op uw gemak aan het roer staat? Schippers Start Hulp biedt uitkomst. Zij kunnen u in een dag klaarstomen om een jacht te besturen, af te meren en te navigeren. Kijk voor meer informatie op: www.ssh-boating.com
Bekijk ook vooral de video’s van Rijkswaterstaat over veilig varen op onze videopagina

Omgeving De Weerribben, de Turfroute of toch het IJsselmeer?

Op zoek naar de ideale uitganshaven? Dan heeft u die nu gevonden! Van de Wieden en de Weerribben in Noord-West Overijssel tot een oversteek over het IJsselmeer. En van de legendarische Turfroute tot de Friese meren. Vanuit onze locatie in Zwartsluis vaart u in een mum van tijd de mooiste watersportgebieden van Nederland in. Zo is met Jachtcharter Panorama de ultieme ontspanning altijd dichtbij.

Ontdek meer over ons Bekijk het vaargebied
Waarom Jachtcharter Panorama
✓ Betrouwbare jachten ✓ Diverse vloot ✓ Technische service

Contact Kunnen wij u helpen?

Laat uw bericht achter

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »

* = verplicht
Een ogenblik geduld…