Waarom Jachtcharter Panorama? Een vaarvakantie zonder zorgen!

Panoramische vergezichten en prachtige horizonnen, maar ook pittoreske dorpen en historische steden. Als u er onderweg onbezorgd van wilt genieten, zit u bij Jachtcharter Panorama goed. Uw vaarplezier is wat ons drijft. Als familiebedrijf doen we er alles voor! Met een diverse vloot voor ieder budget, elk gezelschap en alle reisduren. Maar ook met betrouwbare jachten en technische service onderweg.

  • Altijd betrouwbare jachten
  • Altijd een diverse vloot
  • Altijd technische support
Jachtcharter Panorama - Altijd betrouwbare jachten

Altijd betrouwbare jachten Schoon, goed onderhouden en veilig

Het team van Jachtcharter Panorama is onze kracht. Pamela regelt alle boekingen en administratie vlekkeloos. Ook maakt en houdt zij met hulp van schoonmaaksters alle jachten brandschoon. Mark en Fabian zorgen dat de volledige vloot kundig onderhouden blijft en voorzien is van alle vereiste veiligheidsvoorzieningen. Ook maken zij voor vertrek een proefvaart met u en geven zij een uitgebreide vaarinstructie en gedetailleerde uitleg over de mooiste routes.

Bekijk de vaarinstructies
Yachtcharter Panorama - Altijd betrouwbare jachten

Altijd een diverse vloot Voor ieder budget, elk gezelschap en alle reisduren!

Lekker met zijn tweetjes weg? Of gaan de kinderen mee? Op pad met vrienden, familie of kennissen? Welk gezelschap u ook kiest, we kunnen op alle wensen inspelen. Onze vloot bestaat uit 11 jachten voor twee tot tien personen. Ze hebben verschillende groottes en indelingen en ook de mate van luxe en comfort wisselt. Zo vindt u bij ons een jacht voor ieder budget, elk gezelschap en alle reisduren.

Yachtcharter Panorama - Altijd een diverse vloot

Altijd technische support Waar, wanneer en waarvoor dan ook!

Ondanks goed onderhoud kan het altijd een keer gebeuren: u ervaart onderweg een technisch probleem. Dan wilt u maar één ding: snelle, vakkundige hulp waardoor u snel uw weg zorgeloos kunt vervolgen. Goed nieuws: één telefoontje is voldoende. Mark of Fabian bieden u eerst hulp op afstand. Als dat niet afdoende is, komen zij zo snel mogelijk bij u op locatie. Waar u ook bent, wanneer u ook belt en waarvoor u ons ook nodig heeft.

Zoek & boek uw jacht
Yachtcharter Panorama - Altijd technische service

Altijd huisdieren mee Zelfs uw hond of kat mogen aan boord!

Uw hond of kat zijn lid van uw gezin. Hoe leuk is het dan om voor een vakantie te kiezen waarbij uw huisdier meekan? Op enkele jachten uit onze vloot is uw trouwe viervoeter van harte welkom om andere omgevingen te ontdekken en nieuwe geuren op te snuiven. Daardoor hoeft u uw hond of kat niet achter te laten in het dierenasiel of oppas te regelen, maar kunt u voor slechts 50 euro extra (voor verblijf en schoonmaak) samen genieten van een heerlijke vaarvakantie.

Milieubewust - Onze jachten varen duurzaam
✓ Betrouwbare jachten ✓ Diverse vloot ✓ Technische service

Contact Kunnen wij u helpen?

Laat uw bericht achter

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »

* = verplicht
Een ogenblik geduld…