Wij willen u graag informeren over de geplande vaarvakanties in april/mei! »

Waarom Jachtcharter Panorama? Een vaarvakantie zonder zorgen!

Al meer dan 35 jaar verhuren wij vaarplezier. Dankzij die ervaring kennen we als geen ander de wens van onze klanten. Op die kennis stemmen we onze vloot van motorjachten volledig af. Dat kunnen we, omdat we onze jachten zelf (af)bouwen. Qua grootte, indeling en aankleding zorgen we zo voor een breed aanbod, waar ook het jacht van uw budget ongetwijfeld deel van uitmaakt. Zo bezorgen we u een vaarvakantie zonder zorgen!

  • 40 jaar ervaring
  • Zelf (af)gebouwde jachten
  • Een diverse vloot
Jachtcharter Panorama

40 jaar ervaring Door watersporters voor watersporters

Als klein familiebedrijf worden we al meer dan 35 jaar door passie gedreven. Omdat we zelf echte watersporters zijn, weten we waar u als klant behoefte aan heeft. Die kennis vertalen we in de service die we leveren. Voor u vertrekt voorzien we u van een uitgebreide vaarinstructie en gedetailleerde uitleg over de mooiste routes.

Bekijk de vaarinstructies
Familiebedrijf met 40 jaar ervaring - Door watersporters voor watersporters

Zelf (af)gebouwde jachten Kwaliteit gegarandeerd

Omdat we onze jachten zelf (af)bouwen, kunnen we een hoge kwaliteit garanderen. We voorzien onze vaartuigen van alle luxe en comfort en creëren zo met onze jachten het gevoel van een tweede thuis. Daarnaast is onze gehele vloot uitgerust met alle vereiste veiligheidsvoorzieningen.

Zelf (af)gebouwde jachten

Een diverse vloot Jachten voor twee tot tien personen

Lekker met zijn tweetjes weg? Of gaan de kinderen mee? Op pad met vrienden, familie of kennissen? Welk gezelschap u ook kiest, we kunnen op alle wensen inspelen. Onze vloot bestaat uit 11 zelf (af)gebouwde jachten voor twee tot tien personen. Ze hebben verschillende groottes en indelingen en ook de aankleding wisselt. Zo vindt u bij ons een jacht voor elk budget.

Zoek & boek uw jacht
Een diverse vloot - Jachten voor twee tot tien personen

Milieubewust
Onze jachten varen duurzaam

Al onze jachten varen op GTL-brandstof. De verbranding van GTL (gas to liquid) verloopt een stuk efficiënter dan de standaard diesel. Het produceert minder stikstofoxiden, zwaveloxiden en roet. Dit maakt onze GTL-brandstof ultra schoon en bovendien biologisch afbreekbaar. Op die manier zorgen we ervoor dat ook toekomstige generaties kunnen blijven genieten van onze prachtige watersportgebieden.

Milieubewust - Onze jachten varen duurzaam
✓ 40 jaar ervaring ✓ Zelf (af)gebouwde jachten ✓ Een diverse vloot

Contact Kunnen wij u helpen?

Laat uw bericht achter

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »

* = verplicht
Een ogenblik geduld…