Omgeving De Weerribben, de Turfroute of toch het IJsselmeer?

Op zoek naar de ideale uitgangshaven? Dan heeft u die nu gevonden! Van de Wieden en de Weerribben in Noord-West Overijssel tot een oversteek over het IJsselmeer. En van de legendarische Turfroute tot de Friese meren. Vanuit onze locatie in Zwartsluis vaart u in een mum van tijd de mooiste watersportgebieden van Nederland in. Zo is met Jachtcharter Panorama de ultieme ontspanning altijd dichtbij.

Prachtige omgeving

Noordwest-Overijssel & Friesland Via rietkraggen naar de Elfstedenroute

Bij deze weektour vaart u door het land van de turfstekers in de Kop van Overijssel. U ontdekt de betoverende rietkraggen van De Wieden en De Weerribben en vaart van daaruit door naar Friesland. Daar doet u via het Tjeukemeer een deel van de Elfstedenroute en dus authentieke plaatsen als Sloten, Workum, Bolswarden Sneek aan.

Noordwest-Overijssel & Friesland

IJsselmeer route Over de voormalige Zuiderzee

U vaart langs de Zuiderzee-steden Enkhuizen, Hoorn, Volendam, Monnickendam en Marken met deze weekendtour. De inwoners van deze dorpen hielden zich veel bezig met visserij en landbouw en nog steeds vindt u de karakteristieke huisjes uit die tijd terug in deze vissersplaatsen. Via de Randmeren bij Spakenburg, Harderwijk en Elburg komt u ook nog langs de Hanzesteden Zwolle, Kampen en Hasselt.

IJsselmeer route

Turf route Veenkoloniën, bruggen en sluizen

Tijdens de Turfroute vaart u in twee weken tijd door maar liefst drie provincies: Drenthe, Friesland en Overijssel. Onderweg beleeft u een stuk romantiek, met een duidelijke link naar het veenkoloniale verleden. Met dank aan vele vrijwilligers, die de Turfroute open en in bedrijf houden. Via tal van bruggen en sluizen komt u langs idyllische dorpjes als Havelte, Appelscha, Akkrum en Giethoorn, met hun vele bezienswaardigheden.

Turf route

Noordwest-Overijssel Door het land van de turfstekers

Bij deze weekendtour vaart u door het land van de turfstekers. De bruingekleurde kanalen in het veen en de prachtige meren van De Wieden en De Weerribben werken betoverend. In Giethoorn ontdekt u het Kleine Venetië en in Blokzijl geven de gevelhuizen en de sluis al een mooi voorproefje van de Hanzesteden Zwolle en Kampen die u ook nog aandoet.

Noordwest-Overijssel

Rondje Flevoland Ontdek het nieuwe land

Zeewolde, Almere, Lelystad en Dronten. Het zijn allemaal nieuwe steden, ontstaan uit de oude Zuiderzee. Tijdens deze weektour ontdekt u de nieuwste provincie van ons land. Dat is onmiskenbaar in het landschap en de architectuur terug te vinden. Maar gelukkig is bij de aanleg van dit nieuwe land opvallend veel ruimte gemaakt voor de natuur.

Rondje Flevoland

Prijzen en beschikbaarheid Genieten van ochtenddauw en avondrood

Ook het begrip tijd kwijtraken en uzelf compleet overgeven aan de rust? Geniet dan vanaf het water van de ochtenddauw over de velden en het avondrood van de zon. Als u zichzelf al ziet relaxen op het dek van een van onze motorjachten, check dan nu onze prijzen en beschikbaarheid.

Zoek & boek uw jacht
Zoek & boek uw jacht
✓ Betrouwbare jachten ✓ Diverse vloot ✓ Technische service

Contact Kunnen wij u helpen?

Laat uw bericht achter

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »

* = verplicht
Een ogenblik geduld…