Noordwest-Overijssel Door het land van de turfstekers

Bij deze weekendtour vaart u door het land van de turfstekers. De bruingekleurde kanalen in het veen en de prachtige meren van De Wieden en De Weerribben werken betoverend. In Giethoorn ontdekt u het Kleine Venetië en in Blokzijl geven de gevelhuizen en de sluis al een mooi voorproefje van de Hanzesteden Zwolle en Kampen die u ook nog aandoet.

Route Van dag tot dag

Bij deze weekendtour vaart men door het mooie Noordwest-Overijssel. Het land van de door het veen bruingekleurde kanalen. Deze kanalen zijn ontstaan door het turfsteken. De prachtige meren, ‘wieden’ genaamd, zijn door dikke rietkragen omgeven. Met aan de randen de plaatsen Vollenhove en Blokzijl met zijn mooie gevelhuizen en sluis. Daarna door het natuurpark ‘de Weerribben’ met Kalenberg en Ossenzijl. Langs de rand naar Steenwijk en via Giethoorn (Klein Venetië) terug naar Zwartsluis. Dan naar Zwolle (oud centrum) de IJssel stroomafwaarts naar Kampen (oude Hanze-stad) en via het Ganzendiep weer naar Zwartsluis. Een prachtige weekendtocht.

Prijzen en beschikbaarheid Genieten van ochtenddauw en avondrood

Ook het begrip tijd kwijtraken en uzelf compleet overgeven aan de rust? Geniet dan vanaf het water van de ochtenddauw over de velden en het avondrood van de zon. Als u zichzelf al ziet relaxen op het dek van een van onze motorjachten, check dan nu onze prijzen en beschikbaarheid.

Zoek & boek uw jacht
Zoek & boek uw jacht
✓ Betrouwbare jachten ✓ Diverse vloot ✓ Technische service

Contact Kunnen wij u helpen?

Laat uw bericht achter

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »

* = verplicht
Een ogenblik geduld…