Rondje Flevoland Ontdek het nieuwe land

Zeewolde, Almere, Lelystad en Dronten. Het zijn allemaal nieuwe steden, ontstaan uit de oude Zuiderzee. Tijdens deze weektour ontdekt u de nieuwste provincie van ons land. Dat is onmiskenbaar in het landschap en de architectuur terug te vinden. Maar gelukkig is bij de aanleg van dit nieuwe land opvallend veel ruimte gemaakt voor de natuur.

Route Van dag tot dag

Vanuit Zwartsluis naar Elburg, met zijn mooie vierkante wallen-vesting. Door naar Harderwijk en dan oversteken naar Zeewolde en Almere-Haven, dit zijn "nieuwe" steden ontstaan uit de oude Zuiderzee. Dan het Markermeer op richting Lelystad; bij veel wind kan men bij Almere-Buiten de polder binnen varen en via de Lage Vaart naar Lelystad (Batavia, Scheepvaart- en Poldermuseum) varen. Ook bij Lelystad kan men het grote water weer op of binnendoor via Dronten naar Ketelhaven. Door de nieuwe sluis Lovink bij Harderwijk kan men nu ook vanaf het Veluwemeer de polder in. (hoogte beperking 3,0 meter tussen Lovink en Lelystad).

Prijzen en beschikbaarheid Genieten van ochtenddauw en avondrood

Ook het begrip tijd kwijtraken en uzelf compleet overgeven aan de rust? Geniet dan vanaf het water van de ochtenddauw over de velden en het avondrood van de zon. Als u zichzelf al ziet relaxen op het dek van een van onze motorjachten, check dan nu onze prijzen en beschikbaarheid.

Zoek & boek uw jacht
Zoek & boek uw jacht
✓ Betrouwbare jachten ✓ Diverse vloot ✓ Technische service

Contact Kunnen wij u helpen?

Laat uw bericht achter

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »

* = verplicht
Een ogenblik geduld…